DAÜ Mezunu Buray'dan DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osam'a Ziyaret

DAÜ Mezunu Buray
Yayınlanma Tarihi: 12 Ekim 2015, Pazartesi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 18. Oryantasyon ve Karşılama Günleri kapsamında gerçekleştirilen "Hoşgeldin Gecesi"nde sahne alan DAÜ mezunu Buray Hoşsöz, vereceği konser öncesinde DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam'ı makamında ziyaret etti.

Son zamanlarda Türkiye müzik piyasasında adından sıkça söz ettirmeye başlayan Buray, DAÜ Fen ve Edebiyat Fakültesi, Müzik Bölümü'nden 2005 yılında mezun olduğunu belirterek, yeniden DAÜ'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Mezuniyetinden sonra İngiltere'de yüksek lisans yaptığını, Avustralya'da ise müzik çalışmalarında bulunduğunu anlatan Buray, 30'lu yaşlara gelince doğru zaman olduğuna karar vererek Türkiye'de albüm çıkardığını ifade etti. Kısa bir süre önce "1 Şişe Aşk" isimli albümünü müzikseverlerin beğenisine sunduğunu kaydeden Buray, KKTC'den de büyük destek gördüğünü ve bunun da mutluluk verici olduğunu ifade etti. Buray, mezun olduğu üniversitede böyle büyük bir konser verecek olmaktan dolayı duyduğu heyecanı da aktardı.

DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osam ise, Buray'ın DAÜ'nün yetiştirdiği ciddi değerlerden bir tanesi olduğunu vurgulayarak, "Bizden bir değerin dünyaya açılması ve başarılı işlere imza atması gurur vericidir." şeklinde konuştu. Prof. Dr. Osam, Buray'ı DAÜ'de görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek elde etmiş olduğu başarılardan dolayı tebrik etti ve gerçekleştireceği konserde Buray'a başarılar diledi. Prof. Dr. Osam Buray'a DAÜ logolu lefkara işi hediye takdim etti. Söz konusu ziyarette Tanıtım İşleri'nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca, Rektör Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Arif Akkeleş ve Halkla İlişkiler ve Basın Müdür Vekili Murat Aktuğralı da hazır bulundu.