Başarıların Arkasında DAÜ Mezunları Yer Alıyor

Yayınlanma Tarihi: 3 Aralık 2013, Salı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 2003 yılı mezunu Raşit Özay gerek yurt içinde gerekse yurt dışında aldığı başarılarla isminden söz ettirmeye devam ediyor. DAÜ’de lisans eğitimini tamamladıktan sonra yüksek lisans eğitimi için İngiltere’ye giden Özay, fotoğrafçılık üzerine yaptığı yüksek lisans eğitiminin ardından aile şirketleri olan Foto Özay’da çalışmaya başladı.

SWPP (Society of Wedding and Portrait Photographers) isimli fotoğraf kuruluşunun bu yıl düzenlediği yarışmada “Pre and Post Wedding, Wedding Traditional ve Macro & Close Up” kategorisinde ödül alan Özay, 2012 yılında da İngiltere’de düzenlenen yarışmada Foto Özay olarak ödüle layık görüldüklerini bildirdi. Fotoğrafçılık mesleğine olan ilgisinin üniversite yıllarında başladığını dile getiren Özay, DAÜ İletişim Fakültesi öğretim üyelerinin de kendisini bu konuda desteklerini belirterek DAÜ’de almış olduğu eğitimin kariyerinde elde etmiş olduğu başarılarda önemli rol oynadığına dikkat çekti.

DAÜ’nün uluslararası standartlarda verdiği eğitim sayesinde dünya ile rekabet edebilecek kriterlere sahip olarak mezun olduğunu dile getiren Özay, eğitimlerin dünya piyasasında isim yapmış alanında uzman kişiler tarafından verildiğine dikkat çekti. DAÜ’nün öğrencilerine kaliteli eğitimin yanında vizyon ve özgüven kazandırdığını da belirten Özay, eğitimde kalitede doğru adresin DAÜ olduğunu da vurguladı.