Skip Navigation LinksDirector's-Message

Müdür Mesajı

Sevgili Doğu Akdeniz Üniversitesi Mezunları,

Doğu Akdeniz Üniversitesi bugün 70 bine yakın verdiği mezun sayısı ile bir ‘Dünya Üniversitesi’dir. Üniversitemiz sizleri mezun ederken, aydın, yenilikçi, sorgulayan, öğrenen, doğru bilgiye ulaşabilen, ülke ve çevre sorunlarına duyarlı, rekabet edebilir bireyler olarak yetiştirmiştir. Bugün, sizlerin her türlü platformda başarılı olmanızın temelinde yatan elde ettiğiniz bu DAÜ değerleridir. Sizler sayesinde DAÜ bayrağı dünyanın birçok ülkesinde gururla dalgalanmaktadır.

‘Mezunlar bir üniversitenin en değerli referansıdır’. Sizler gibi, sizlerden sonra gelecek olan nesillerin de çok iyi yerlerde ve çok başarılı görevlerde olacaklarına inancımız tamdır. Bu bağlamda, üniversitemiz Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü, ‘Birlikten Güç Doğar’ inancıyla siz sevgili mezunlarımızın desteğini her alanda görmek istemektedir. Sizleri ‘yaşam boyu DAÜ’lü olmak için bir arada kalmamızı sağlayacak etkinliklerde görmeye, alınan kararlar ve değişikliklerle ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmaya, DAÜ öğrencisine profesyonel yaşamınızdaki bilgi ve tecrübeyi aktararak üniversitemizi daha ileriye taşımak adına yanyana omuz omuza yürümeye davet ediyoruz.

Saygılarımla

Derviş Ekşici