Skip Navigation LinksGraduation-Week

Rektörün Mesajı

Prof. Dr. Necdet Osam

Değerli 2017-2018 Bahar Dönemi Mezunları,

Meslek yaşamına geçiş sürecinde ilk adım olan üniversite eğitimini başarı ile tamamladınız. Hepinizi, tüm öğretim elemanlarımız ve çalışanlarımız adına kutluyorum.

Kurulduğumuz 1979 yılından bugüne kadar, DAÜ ailesine katılan her bireyi gerek akademik gerekse sosyal beceriler ile donatmak için sürekli çalışıyoruz. 'İnsan'ı odak noktası olarak aldığımız eğitim, öğretim ve araştırma misyonumuzda, yalnızca bilgiye en hızlı şekilde ulaşmayı değil, o bilgiyi analiz etme, değiştirme, kullanabilme, ama hepsinden önemlisi, 'yeni bilgi üretebilme' yetilerini öğrencilerimize kazandırmaya gayret ediyoruz. Bu amaçla, sunduğumuz teknolojik altyapıyı sürekli yenilemeye, geliştirmeye; çok uluslu öğretim kadromuzun katkılarıyla eğitim programlarımızı güncellemeye, daha iyi öğrenim ortamları sunmaya özen gösteriyoruz.

Bu çabamızda siz değerli öğrencilerimizin ve mezunlarımızın desteği büyüktür. Sizlerin meslek yaşamlarınızda sergileyeceğiniz başarılar, Üniversitemizin prestijini daha da yükseltecek, Doğu Akdeniz Üniversitesini, en iyi üniversiteler sıralamasında daha üst sıralara taşıyacaktır.

Mezuniyet sonrasında yaşayacağınız kariyer deneyimlerinizi bizlerle paylaşınız! Yıl boyunca düzenlediğimiz birçok eğitsel, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımlarınızı bekliyoruz. Bu sayede kendinizi geliştirmeye devam edecek, aramızdaki güçlü ve sarsılmaz bağlar daha da güçlenecektir.

Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Yeniden görüşmek üzere.

Prof. Dr. Necdet Osam

Mezuniyet Töreni Yerleşme Planı

Master ve Doktora

Ön Lisans ve Lisans

Mezuniyet Haftası Programı

18 Haziran 2018, Pazartesi

Mezuniyet Töreni Provası (Master ve Doktora)

Saat: 10:30
Yer: Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı

Saat 09:30'dan itibaren Aktivite Merkezi, Sabancı Yurdu, DAÜ 2 Yurdu ve ana giriş kapısından ring servisi düzenlenecektir.

Mezuniyet Töreni Provası (Ön Lisans ve Lisans)

Saat: 17:00
Yer: DAÜ Stadyumu

Tören Kokart Dağıtımı

Tören alanında Fakülte İdare Amirleriniz ve görevli asistanlar tarafından dağıtılacaktır.

Mezuniyet Yürüyüşü

Saat: 20:30
Yer: Mağusa Gelişim Akademisi (MGA)
DAÜ Stadyumundan otobüslerle Mağusa Gelişim Akademisi'ne (MGA) geçilecektir.

Mezuniyet Yıllığı ve Mezuniyet Hediyesi

Saat / Yer: 09:30 - 10:00 (Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı)
                   17:30 - 18:00 (DAÜ Stadyum)

19 Haziran 2018, Salı

Mezuniyet Töreni (Master ve Doktora)

Saat: 15:30
Yer: Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı

Saat 13:30'den itibaren Aktivite Merkezi, Sabancı Yurdu, DAÜ 2 Yurdu ve ana giriş kapısından ring servisi düzenlenecektir.

Mezuniyet Resepsiyonu

Saat: 19:00
Yer: Rektörlük Binası-Havuz Başı
Katılım ücretsiz olup, arzu eden aile üyeleri de katılabilir. Kayıt olmak zorunludur. Resepsiyona uygun kıyafetle katılımınız beklenmektedir.

Kayıt için:

20 Haziran 2018, Çarşamba

Mezuniyet Töreni (Lisans)

Saat: 19:00
Yer: DAÜ Stadyumu

Tören Alanına Giriş Saati

Velilerimiz saat 18:00'de Stadyum'a alınacaklardır.

22 Haziran 2018, Cuma

Tören Fotoğrafları Dağıtımı

Saat: 09:30 – 17:00
Yer: MİKA Ofisi (Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü)

17 Temmuz 2018, Salı

Mezuniyet Tören Videosu

17 Temmuz 2018 tarihinden itibaren web sitemizden, http://alumni.emu.edu.tr adresinden indirebilirsiniz.

DAÜ Web Siteleri