Worldwide Career Şirketi'nin Sahibi Mustafa Üzer, DAÜ'de Konferans Verdi

Worldwide Career Şirketi
Yayınlanma Tarihi: 21 Aralık 2016, Çarşamba

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen Worldwide Career sahibi Mustafa Üzer’in konuşmacı olarak katıldığı “Amerika’da Turizm Sektöründe Kariyer ve Staj Programı” konulu konferans, geçtiğimiz günlerde Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konferansta öncelikle Worldwide Career hakkında kısa bilgi veren Üzer, Amerika programları için çalıştıkları otel ve restoranları öğrencilere tanıttı. Daha sonra bu programlara katılmak için gereken koşulları ve daha önce gitmiş olan öğrencileri örnek göstererek program hakkında tüm bilinmesi gerekenler hakkında bilgi verdi.

DAÜ Turizm Fakültesi ile Worldwide Career arasındaki işbirliğini geliştirmek, bu programa katılım ve mezun olmuş öğrencilere burs sağlama konularına yeni açılımlar getirmek üzere gerçekleştirilen etkinliğe DAÜ Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ve Turizm Fakültesi öğretim elemanları katıldı.

Konferansın sonunda Üzer’e teşekkür plaketi, Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Öztüren tarafından takdim edildi.