Başarılı DAÜ Mezunları Gururlandırıyor

Yayınlanma Tarihi: 11 Eylül 2014, Perşembe

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü 2007 mezunu Ömer Suay Gazimağusa'da faaliyet gösteren "Suays Group of Company" şirketinde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini başarı ile yürütüyor. Suay, DAÜ'den mezun olduktan sonra askerlik görevini yaptığını belirterek askerden çıkar çıkmaz kendi şirketleri olan "Suays Group of Company" şirketini kurduklarını belirtti.

Mesleki ilerlemesinde DAÜ'de almış olduğu eğitimin son derece önemli olduğuna dikkat çeken Suay, DAÜ'nün eğitim kalitesinin uluslararası standartlarda olduğunu ve dünya piyasası ile mücadele edebilecek mezunlar yetiştirdiklerini vurguladı. Suay, DAÜ Mimarlık Bölümü'nün öğrencilerini farklı bakış açısı kazandırmaya ve çağdaş yapılar yaratmaya teşvik ettiğini belirterek DAÜ'nün çok kültürlü ve uluslararası bir yapıya sahip olmasının da son derece önemli olduğuna dikkat çekti. Suay, DAÜ'nün dünyanın her yerinde birçok kapıyı açtığını belirterek aldığı eğitimden ve bir DAÜ mezunu olmaktan her zaman gurur duyduğunu da vurguladı.