AÜ'lü Olmak Bir Ayrıcalıktır

AÜ
Yayınlanma Tarihi: 2 Ekim 2014, Perşembe

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İşletme ve Ekonomi Fakültesi, İşletme Bölümü mezunu Volkan İlhan, iş dünyasında isminden söz ettiriyor. Tekne – Motoryat ve motosiklet gibi birçok ürünün satışını gerçekleştiren bir firmanın sahibi olan İlhan, DAÜ'den mezun olduktan sonra turizm sektörü de dahil olmak üzere birçok farklı alanda çalıştığını belirtti.

İlhan, DAÜ'de aldığı eğitimin kariyerinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, DAÜ'nün öğrencilerine sunduğu kaliteli eğitimin yanında aynı zamanda uluslararası bir ortam da sunduğunu aktardı. İlhan, DAÜ'nün öğrencilerine piyasa şartlarında nasıl ayakta durulacağını öğrettiğini dile getirerek DAÜ'de aldığı eğitim sayesinde başarıyı yakaladığını da sözlerine ekledi. DAÜ mezunlarının dünyanın birçok farklı bölgesinde başarılı pozisyonlarda çalıştıklarını belirterek DAÜ'lü olmanın her zaman bir ayrıcalık olduğunu vurguladı.