Turizm Sektöründe Başarılı Bir Kariyer - Lütfü Kesim

Yayınlanma Tarihi: 14 Ağustos 2015, Cuma

Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu 1995 yılı mezunu Lütfü Kesim, mezuniyetinin ardından kariyerine hızlı bir şekilde başladı. İstanbul'da Sürmeli Hotel'de uzun yıllar çalışan Kesim, Grand Wyndham Kalamış, Maslak Otel ve Sheraton İstanbul gibi büyük otellerde çalıştı. Kesim, şimdi ise Silence İstanbul Hotel & Convention Center'da Ön Büro Yöneticisi olarak adından söz ettiriyor.

DAÜ'den mezun olduktan sonra, aldığı diplomanın kariyerinde bir çok kapı açtığını belirten Kesim, diplomanın yanı sıra bir çok teoriyi pratiğe uygulama şansını DAÜ'de bulduğunu ve bu pratik eğitimlerin sonucunda parlak bir kariyer yakaladığını ifade etti. Dünya standartlarına uygun, çok kültürlü ve yeniliğe açık bir ortamda verilen eğitimin öğrencilere iş hayatlarında büyük artılar kattığını vurgulayan Kesim, yeni mezunlara yeniliğe açık olmalarını ve teoride gördüklerini pratiğe aktarmalarının önemli olduğunu vurguladı.

"DAÜ'lü Olmak Bir Farklılıktır"

DAÜ'lü olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Kesim, DAÜ'nün öğrencilerin hayatında bir değişime neden olduğunu ve ayrıca DAÜ'nün yalnızca bir üniversite değil, ayni zamanda KKTC'nin tanınmasına büyük bir katkı sağlayan bir eğitim kurumu olduğunu vurguladı.