DAÜ İletişim Fakültesi'nde Kamera Tanıtımı Yapıldı​

DAÜ İletişim Fakültesi
Yayınlanma Tarihi: 6 Kasım 2015, Cuma

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, öğrencileri için Black Magic marka sinema kameralarının tanıtımını gerçekleştirdi. DAÜ İletişim Fakültesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Sergi Salonu'nda 4 Kasım 2015 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilen kamera tanıtımına Oktotech firması çalışanlarından Sinan Şensivas katılarak kamera hakkında bilgiler verdi.

Black Magic kameralarının Türkiye'deki dağıtımcı firmalarından olan Oktotech firması adına konuşan Şensivas, kameralar hakkında katılımcılara geniş bilgiler verdi. Şensivas, yeni nesil kameraların teknik ve görsel tanıtımını yaparken aynı zamanda bu kameralarla çekilmiş video örneklerini katılımcılarla paylaştı. Şensivas, tanıtım amaçlı olarak İstanbul'dan geldiklerini ve organizasyonu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden Orsatech firması ile yaptıklarını bildirdi.

DAÜ'nün ilk mezunlarından biri olan ve Black Magic kameralarının Kıbrıs dağıtımcısı Berk Özen ile yapılan ropörtajda ise Özen, gerçekleştirilen etkinliğin DAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri için özel olarak düzenlendiğini belirterek DAÜ'de bulunmaktan son derece memnun olduğunu dile getirdi. Özen, etkinliğe katılanlar için bir haftalığına "Pocket Cinema" modeli kameranın özel fiyatlarla satışa sunulacağı bilgisini de verdi.

Katılımın yoğun olduğu söz konusu etkinliğe İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Ümit İnatçı, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte öğrenciler ve öğretim üyeleri kameraları deneme şansına da sahip oldular.