2014-15 Güz Dönemi Mezuniyet Töreni

Yayınlanma Tarihi: 13 Şubat 2015, Cuma

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2014 – 2015 Akademik Yılı Güz Dönemi Mezuniyet Töreni 17 Şubat 2015 Salı günü, saat 14:00'te, DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı'nda gerçekleştirilecek. Tören için tüm hazırlıklar devam ederken, Gazimağusa Belediyesi ve DAÜ işbirliği ile mezunlar için çeşitli etkinlikler de düzenlenecek.

Mezunlar Kente Veda Edecek

Gazimağusa kenti ile bütünleşmiş bir üniversite olan DAÜ, mezunlar için Gazimağusa Belediyesi katkılarıyla fener alayı ve kokteyl organize ediyor. Öğrencilerin kente vedası niteliğinde olacak etkinlikler kapsamında 16 Şubat 2015 Pazartesi günü, saat 16:30'da DAÜ Aktivite Merkezi'nde toplanacak olan Güz Dönemi mezunları, buradan Namık Kemal Meydanı'na giderek Eski Belediye Pazarı (Bandabuliya) Binası'nda, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ve DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam'ın himayelerinde gerçekleştirilecek olan kokteyl ile mezuniyet kutlamasını ve coşkusunu yaşayacaklar.

Gazimağusa kentinde mezuniyet coşkusunun daha da güçlü yaşanması adına çeşitli bölgelere pankartlar ve posterler asıldı. Ayrıca 16 – 17 ve 18 Şubat tarihlerinde özellikle Salamis Yolu üzerinde bulunan çeşitli mağazalar da "Mezuniyet İndirim Şenliği" düzenleyerek, mezunlarımız ve ailelerinin sevincine ortak olacaklar.

1500'e Yakın Öğrenci Mezuniyet Sevinci Yaşayacak

2014 – 2015 Akademik Yılı Güz Dönemi Mezuniyet Töreni'nde, 1150'ye yakın önlisans ve lisans öğrencisi, 350'ye yakın yüksek lisans ve doktora öğrencisi mezun olacak. Törende ayrıca mezuniyetlerinin 25. yılını tamamlayan DAÜ mezunları da onurlandırılacak ve madalya takdim edilecek. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti dışından toplam 96 farklı ülkeden gelen bir öğrenci profiline sahip olan DAÜ, mezuniyet töreninin çoşkulu ve adına yakışır bir şekilde geçmesi için ilgili tüm birimlerle hazırlıklarını sürdürüyor.

2014 – 2015 Güz Dönemi DAÜ Mezuniyet kutlamaları çerçevesinde, 17 Şubat 2015 tarihinde düzenlenecek olan Mezuniyet Töreni'ne Türkiye'nin önde gelen ses sanatçılarından birinin katılımı ve konser vermesi ile, mezuniyet coşkusu üst seviyelere taşınacak.